Høytrykksspyling av rør og avløp

Med moderne spylebiler kan vi spyle opp de fleste typer av tette rør. Bilene er utstyrt med slange som gjør at vi kommer til de fleste stedene. Med kombinasjonen av høytrykk og riktig dyse løser vi de fleste problemene.

Problemer med tette rør

Hvis problemet gjentar seg er det lurt å få tatt en rørinspeksjon med kamera. En rørinspeksjon vil avsløre om det er brudd eller andre skader inne i røret, noe som ofte skjer utenfor huset. Røtter kan vokse inn i røret og være kilde til tilstopping. Selv om røtter kan fjernes effektivt med høytrykksspyling, anbefaler vi at rørledningen vurderes rehabilitert ,om du besitter en boenhet med gammelt rørsystem.

Spyling av tette rør i Oslo, Akershus og Østfold

Også nye bygg har behov for rørspyling og vi utfører ofte en gjennomspyling av rørene før de tas i bruk av huseier. Da starter huseier med et godt utganspunkt og rene rør.

Vi står til tjeneste både ved akutt behov eller ved planlagt vedlikehold av rørene. Flere av våre kunder ønsker å få utført høytrykksspyling av tette rør og avløp som en del av det vanlige vedlikeholdet.

Les om vedlikeholdsspyling her

Vi åpner tette rør og avløp i Oslo.

Vi er operative i hele Stor-Oslo og våre tjenster tilbys hele døgnet. Har du:Tett kloakk, tett toalett, tett avløpsrør, tett sluk på badet, tett vask - kan vår nye spylebil foreta en rørspyling.

Høytrykkspyling av tette rør og avløp i Akershus

I Akershus rykker vi ofte ut til Asker, Bærum, Sandvika, Bekkestua, Eidsvoll, Enebakk, Drøbak, Vestby, Gjerdrum, Hurdal, Nesodden, Nittedal, Oppegård, Sofiemyr, Rælingen, Ski, Lillestrøm, Lørenskog og Skedsmo.

Høytrykkspyling av tette rør og avløp i Østfold

I Østfold rykker vi ofte ut til kunder i Askim, Eidsberg, Hobøl, Mysen, Spydeberg og Moss 

 

Høytrykksspyling