Rørinspeksjon

En rørinspeksjon avdekker lekkasjer, forstoppelser, feil og mangler i avløp og rør. I dag kan svært mange skader utbedres uten kostbar oppgraving ved hjelp av en TV-inspeksjon og rørfornying, som er en billigere løsning en full utskiftning av rør. 

Rørinspeksjon med kamera

Under inspeksjonen vil kameraet kunne finne: Lekkasjer, forstoppelser, ujevnheter i rørvegger, avleiringer, synlige pakninger, hull, sprekker og skader fra rotter eller andre fremmedlegemer. 

Rørinspeksjon med tilstandsrapport.

En rørinspeksjon vil deg er solid dokumentasjon med en faglig vurdering av rørens tilstand og anbefaling på hvordan skaden bør utbedres.Vi kan gjennomføre en rørinspeksjon med skriftlig tilstandsrapport.

Feil på rørledninger

Har du gjentatte ganger hatt problemer med rørledningen, kan det være hensiktsmessig å bestille en rørinspeksjon. Feil på rørledninger kan skje over tid og gjerne oppstå uten forvarsel.

Rørbefaring ved kjøp og salg av bolig / eiendom

Det er en stor fordel å få utført en rørinspeksjon av bolig og eiendom ved kjøp og salg. En kontroll kan bidra til å sette en korrekt verdi på boligen eller eiendommen - slik at selger og kjøper unngår økonomiske bekymringer.

Er du i tvil - få utført rørinspeksjon

Ta kontakt for en gratis befaring.

 

Rørinspeksjon
Vi er alltid raskt på stedet, fordi vi vet det er viktig!