Spylebil

Spylebil Oslo og Follo / Viken

Tette Avløp har moderne og spesialutrustet spylebiler som brukes til å løse en rekke problemer, fra enkle blokkeringer til mer komplekse skader. Vår kombinerte spesiallagede spylebil kommer til i parkeringshus med lav takhøyde.

Er avløpet tett?  

Om du har en blokkering som må fjernes umiddelbart, er Tette Avløp raskt på stedet for å hjelpe deg.

Våre spylebiler er bemannet 24 timer i døgnet, alle dager, hele året.

Døgnvakt: 930 00 461

Spylebil - Tette Avløp AS
Med kombinasjonen av høytrykk og riktig dyse, fjerner vi tilstoppelser i alle typer avløp og rør
Spylebil
  • Stopp i avløpsrøret
  • Kloakk i kjelleren og tette avløpsrør
  • Vedlikeholdsspyling - forebyggende spyling av rørene
  • Tette vannrør
  • Gjennomspyling grunnet klukking og lukt

 Spylebil Oslo og Follo

Kontakter du Tette Avløp, kan du være sikker på at avløpene dine er i gode hender. Vi fjerner trerøtter, fett, smuss og annet rusk ved å bruke kraftige vannstråler. Uansett årsak, tar vannstrålen seg av vanskelig blokkeringer i kloakkrør eller andre tette avløp.

Høytrykksspyling av alle typer rør

Blokkerte avløp kan føre til kostbare skader, men ikke bekymre deg. Ved hjelp av toppmoderne spylebiler og spylesutstyr, renser vi rørene dine 24 timer i døgnet.

Utstyr som finnes i våre spylebiler

  • Høytrykkspumpe: En kraftig høytrykkspumpe som kan generere høyt vanntrykk, vanligvis i området 2 000 psi  eller mer. Dette høye trykket er nødvendig for å effektivt fjerne blokkeringer i rør og avløp.

  • Spesialiserte dyser: Spylebilene  bruker spesialiserte dyser som kan tilpasses for ulike typer rør og blokkeringer.  Roterende dyser resnerrørene,  fjerner tette blokkeringer og fjerne avfall.

  • Vanntank: En stor vanntank gir tilstrekkelig vannforsyning mens vi jobber med rørspylingen. Tankens størrelse varierer avhengig av type spylebil.

  • Slanger: Lange slanger som er koblet til høytrykkspumpen, gir oss fleksibiliteten vi trenger for å navigere gjennom røret.

  • Kontrollsystem: En kontrollenhet lar våre operatører styre vanntrykket og retningen av vannstrålen så vi kan fjerne blokkeringene effektivt.

Spylebil

Spylebiler er et effektivt verktøy 

Fjerner blokkeringer i avløpsrør: Fett, matrester, røtter og andre gjenstander kan tette avløpsrør. Spylebilen bruker høytrykksvann for å fjerne disse blokkeringene og gjenopprette vannstrømmen.

Renser sluk og toaletter: Sluk og toaletter kan bli tette av fett, hår og andre avleiringer. Spylebilen kan rense disse områdene grundig og fjerne ubehagelig lukt.

Forebygger tette avløpsrør: Regelmessig spyling av avløpsrør kan bidra til å forhindre at blokkeringer oppstår. Dette kan spare deg for penger og frustrasjon i fremtiden.

Inspisere avløpsrør: Spylebilen kan brukes til å inspisere avløpsrør for å finne skader eller lekkasjer. Dette kan bidra til å forhindre vannskader og andre problemer.

Vi utfører også 

Rørinspeksjon: Her vil vi Inspiser rørene fra innsiden og sjekke tilstanden til rørene som ligger skjult.

Slamtømming: Vi suger opp våte og tørre masser. Vi rengjør og tømmer sandfang, sandkummer, toalettkabin, slukrister, sandsluk, septikslam, med mer, etter faste avtaler eller ved behov.

Avløpsutbedring: Vi utarbeider en tilstandsrapport, så du får nyttig informasjon og råd om hvordan ditt problem best kan løses.

Rørfornying:  Vi kan støpe nye rør inn i de gamle rørene som allerede er der.

Rørtining: Med topp moderne utstyr kan vi tine dine frosne rør. 

Adr / Olje: Vi stiller med ADR godkjente biler, det vil si at de er utstyrt slik at de har godkjenning til å frakte forskjellige farlige stoffer.

Vi forstår at når avløpet tettes, trenger du øyeblikkelig hjelp!

Våre spylebiler får jobben gjort raskt

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Vi har en økende oppdragsmengde og trenger flere medarbeidere

Se våre ledige stillinger her